Ga naar de inhoud
Bouwgroep Emmen

Renovatie

Voor een renovatie van je woning ben je bij Bouwgroep Emmen op de juiste plek. Wij hebben al tal van renovaties meegemaakt en verbeterd. Wij zorgen voor een vernieuwing en verbetering van de huidige staat van het gebouw. Dit kan ook inhouden dat oude details bijvoorbeeld weer worden teruggehaald.

Een renovering of verbouwing aan je woning hoeft niet perse heel duur te zijn. Door het gebruik van bestaande materialen en milieuvriendelijke technieken zorgen wij dat de kosten niet te hoog oplopen. Het maakt bij ons niet uit of het gaat om een grote of om een kleine renovering. Het opknappen van een woning zorgt voor een verbetering van de woning.

De vraag naar goede woningen en andere gebouwen blijft groeien. Alleen nieuwbouw voldoet niet aan de vraag. Door gebouwen te renoveren, komen er meer woningen en kantoren bij. Di hebben dan weer een goede kwaliteit en zijn comfortabel. Renovatie is vaak duurzamer, goedkoper en minder schadelijk voor het milieu dan sloop gevolgd door nieuwbouw.

Met Bouwgroep Emmen kies je voor een ervaren aannemer.

Duurzaam bouwen door renovatie

Het verlengen van de levensduur van een gebouw is een zeer effectieve manier van duurzaam bouwen. Renovatie bespaart vaak veel materialen en kosten voor bijvoorbeeld nieuwe wegen en riolering en voorkomt bouw- en sloopafval. Tegelijk biedt het renoveren van woningen een goede gelegenheid om de woningen energiezuiniger en gezonder te maken. Denk aan betere ventilatie en het oplossen van vochtproblemen. Doordat de levensduur van het gebouw verlengt wordt krijgt de woning gelijk een milieuvriendelijkere voetafdruk.

 

Benieuwd naar de renovatie mogelijkheden van jouw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een expert naar de mogelijkheden.