Ga naar de inhoud
Bouwgroep Emmen

Restauratie

Het herstellen van panden met monumentale of historische waarde. Het primaire doel hierbij is dat het pand zo veel mogelijk in de originele staat wordt teruggebracht. Hierbij is het belangrijk dat er geen geschiedvervalsing wordt gepleegd. Dit maakt restauratie een complexe discipline.

Beschik jij over een karakteristiek pand en wil jij deze authentieke stijl laten restaureren? Dan heb je hier een bedrijf voor nodig die weet hoe dit op de juiste manier gedaan moet worden. De vakmensen van Bouwgroep Emmen hebben jarenlange ervaring met het restaureren van panden en hebben daardoor alle kneepjes van het vak geleerd.

Wanneer jij gebruik maakt van onze diensten, Dan weet je zeker dat je pand op de juiste manier gerestaureerd wordt en het pand zijn orginele uitstraling en waarde blijft houden.

Ieder monument heeft zijn eigen verhaal en identiteit en een project is dan ook altijd maatwerk. Wanneer je overweegt een historisch gebouw op een toekomstbewuste wijze te restaureren dan dienen zowel de duurzaamheid als de culturele waarde te worden vastgesteld.

Wanneer je ons inschakelt voor het restaureren van een monument of pand, draag je bij aan een duurzaam project. Bij Bouwgroep Emmen maken wij zoveel mogelijk gebruik van bestaande materialen. Ook zijn wij altijd bezig met het ontdekken van nieuwe milieuvriendelijke materialen en technieken. Wij streven naar een zo goed mogelijke renovatie van jouw pand, maar ook om deze zo snel mogelijk te voltooien.

Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.