Ga naar de inhoud
Bouwgroep Emmen

Verbouw & Onderhoud

Overweeg jij een verbouwing, dan zijn wij graag jouw aannemer. Wij zorgen voor de juiste specialisten voor de specifieke verbouw of onderhoud werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Ook zorgen wij voor een duidelijke planning zodat alle werkzaamheden worden uitgevoerd zoals afgesproken.

Voordat de werkzaamheden voor verbouw en onderhoud van start gaan, zullen de wensen van de opdrachtgever(s) worden besproken.

Nadat de wensen van verbouw en/of onderhoud zijn getackeld, doemt al snel de tweede dringende vraag op: wanneer kunnen we beginnen en wat is de gemiddelde duur van een verbouwing? Een exact antwoord kunnen we je helaas niet geven. Iedere verbouwing is anders, en hoe lang het uiteindelijke verbouwen duurt hangt helemaal af van de omvang van je project.  Maar, we kunnen je wel een ruwe inschatting geven én de aspecten die invloed hebben op de uiteindelijke projectduur voor je in beeld brengen.

Wanneer je kiest voor Bouwgroep Emmen voor het uitvoeren van de werkzaamheden, weet je een aantal dingen zeker. Zo is ons werk van de beste kwaliteit. Ook krijg je een vast aanspreekpersoon waar jij terecht kan bij vragen of andere opmerkingen.

Wij zijn graag je partner bij deze werkzaamheden. Ook denken wij graag mee wanneer je bijvoorbeeld wilt uitbreiden of verbouwen. Wij werken vanuit het fundament van je woning. Wanneer wij het werk hebben afgerond ben jij verzekerd van verbeterde zichtbare als niet zichtbare duurzaamheid. Wij zorgen voor een optimale conditie van de woning.

Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor verbouw of onderhoud aan jouw woning of gebouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bekijk samen met ons naar de mogelijkheden.